Powered by Blogger.

Saturday, 10 December 2011

OMG !! sys Lyssa datang blog aq !!

i'm happy...i'm happy...i'm happy !

hmm..msti korang x caye kan ?
blogger 'famous' Malaysia ni singgah blog aq

tak caye lagi ? nak..tgok bawah ni

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


nah..tu dia..huhu
xpe la sys..singgah pon jadi la
keke
tapi 2 kali singgah follow la blog buruk ni..hehe :)
*ngade-ngade lak aq ni*

btw,,peace ^_^v
MANDI TAK BASAH
MAKAN TAK KENYANG !
=P

7 comments :

Qimayra Mohammad said...

yey! sis lyssa ada follow aku tau.. jgn jelessss :P :P

y0e said...

iye ke ? xcaye larh..haha :)

Lyssa Faizureen said...

HEHE . betul le tew . sekali masuk blog ni , singgah je dulu . 2 kali , baru follow .

so , i'm done follow you . ahakx .
BTW , tengs for this entry . Taapi .
Ada pembetulan siket tuh , sys bukannya blogger famoue Malaysia pun .. huhu . tengs again :)

nurmujahidah said...

hehe,, memang rase excited pun bile lyssa datang blog kite kan,, mula2 dye jenguk then dye follow blog muja dlu,, t mesti dye follow blog awak plak,, :D

Joel Leslie said...

kak lyssa akan kunjung setiap org yg tinggalkan message kat chatbox dia ^^ sya pun dh pernah..

Rasyidah said...

Eleh. Suke lah tu. Kak Lyssa ade masuk blog sy jgk tau. Dia lah follower pertama. Lagi terharu tau? Dtg la blog sy nanti :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...