Powered by Blogger.

Saturday, 17 December 2011

Saya Ada Bakat Terpendam..hehe


banner XTVT 4


Assalamualaikum..saya Siti NorMastura selaku pengerusi majlis pada hari ini ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada saudara dan saudari yg sudi datang dari jauh semata-mata untuk melihat bakat-bakat terpendam dari kengkawan kita ni ye :)

tanpa melengahkan masa..ayuh kita mepersilakan peserta seterusnya..
dijemput Azrol a.k.a budak jambu untuk mempersembahkan bakat beliau

*cubaan..cubaan..cubaan 1.2.3*

terima kasih kepada saudari pengerusi majlis yg comel lote pada hari ini..hihi
yg dihormati hakim kita pada hari ini iaitu Muhammad Afiq

ok..tanpa melengahkan masa..ayuh kita sama memahami dan menyelami bakat terpendam yg dipendam oleh saya selama ini..hehe



PEMBENTANG 
 tu saya..hehe..smart x? hehe
pic tu diambil masa sy menjadi pembentang utk
pertandingan blog UNIT BIMBINGAN KAUNSELING
*cuba la buka n komen blog tu k..hehe*
Alhamdulillah..di peringkat daerah kitorang johan
n peringkat negeri kalah XD
*tak puas hati dengan keputusan tu*
tapi xpe la..xde rezeki..nk wt cmna kan..huhu


MENULIS QUOTE
ni pon salah satu bakat yg sy ada a.k.a hobi saya :)
sy kasi 1 quote yg saya buat k

Orang Tua Harus Dihormati,
Orang Muda Harus Dihargai.

sebab ape org tua harus dihormati?
yes..sebab dia lebih tua daripada kita..dan sebagai tanda hormat kepada dia..haruslah menghormati dia
sebab ape lak org muda harus dihargai?
sebab org muda adalah harapan bangsa..tanpa org muda ? cuba korang fikir ape jadi.. hehe :)

PEMIDATO
sy suka sgt kalo bab2 bercakap..hehe
thats why la sy msuk pertandingan pidato
tapi hampeh..ats pentas xingt teks..haha
xpe lor..at least dh taw ape yg kita boleh n ape yg kita xleh..tol dak ? hehe

pic tu msa sy msuk pertandingan pidato peringkat daerah
dapat no.3 je :(


EDIT GAMBAR
sy rasa..msti korang lagi terer dari sy kan?
tapi xpe..bakat masing2..tol dak ? hehe :)

MEMBUAT NAMA MENGGUNAKAN BENANG
hahh..ni satu lagi bkat yg ada..buat nama dengan benang
korang pndai x? hehe
sy ade gak la buat tempahan..scra kecil2an je

'bLoG bUdaK jAmbU'
MEMBUAT HEADER
header adalam elemen terpenting dalam sesebuah blog kan ?
so korang pon kena la pndai buat header..hehe :)
baru la dabooom blog korang

nk bnyak lagi TEKAN SINI
MEMBUAT CURSOR NAMA
haha..ade lagi
cursor nama ni sape2 pon leh wt kan ?
cantik x sy et tu ? simple kan ? hihi :)

nk bnyak lagi TEKAN SINI

MEMBUAT BANNER
actually sy pon baru blaja buat banner ni
cantek x geng ? hehe
*to kak Mas..wt banner ni sbg banner rasmi GENG fiQ'Ra nak ?*
juz kasi cadangan je..xnk xpe..hehe :)

stakat ni je kot..xmao lepas lak microfon ni..haha
akhir kata

KALAU ADA JARUM YG PATAH.
JANGAN DISIMPAN DI DALAM PETI
KALU ADE SILAP DAN SALAH
JANGAN DISIMPAN DI DALAM HATI

sekian terima kasih.....

pengerusi majlis a.k.a kak Siti Mastura : abih pon..penat akak nunggu..haha
amazing..amazing..amazing..ada harapan ni..haha

*to kak mas..gurau je ye..hehe :) harapan : nk jadi sorg wartawan satu hari nanti..hehe*



p/s : gamba dulu baru penerangan k..takut korang keliru plak :) setiap insan ad kelebihan dan kekurangan..kbhaiii ^_^V

30 comments :

anis said...

wow. byknya bakat !
hebat

Zana said...

hahaha emang byk bakat . yang buat name ngan benang tuu yeah Ana pon pandai :) Gud lux :))

◕berlygerly◕ said...

waahhh ~ hebat lah dye -.-

y0e said...

zana : hehe..sama la kita :) thx

y0e said...

berly : hehe..xde hebat mana pon..Pencipta saya lagi hebat :)

Saddila said...

wahhhh okay . dila jelous -__-'
nak banner cantik mcm tu . hihi

kusyi said...

bnyknye bakat dia.hoho.. sy suka pidato gak! huhu..

jom singgah?
http://khusyee03.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

Puteri Cahaya said...

hebat. . .sharela camne nak buat header yg hebat cam awk buat. . .

y0e said...

dila : hehe..boleh tempah =='

y0e said...

kusyi : hehe :) minat..nk wt cmne kan..

y0e said...

puteri : hehe..thx :P

AMEI said...

http://cicimei2.blogspot.com/

Akihiro Aihara said...

Ayat dia yang atas-atas tuu lawak lahhh . Tak bleh blahh , Hahahaha . Btw , bakat Azrul banyak lhaa :)

Qyla said...

woww !
byk nye bakat !
kalah sy tao . heee

Gudluck k :D

jom singah sini plak .

sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

y0e said...

akihiro : penat reka tuh..haha :P

y0e said...

qyla : biasa2 je..hehe :D

Aqeela said...

banyak bakat dia .
tengok bakat nie pulak x)

- http://www.hot-lips.co.cc/2011/12/saya-ada-bakat-terpendam-hehe.html

y0e said...

aqeela : done .. main boling tu..hehe :)

Syieda™ said...

pemidato terbaek!!



jom ke blog syieda =.= http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

NiaLidia. said...

wahhhh banyaknyaa bakat ! good luck tau azrol hihi

jom komen bakat NL heeeee xD
http://nialidia.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

y0e said...

syieda : biasa2 je..huhu

fiQ'Ra said...

sungguh berbakat besar adk ni.. akak sangat sangat kagum.. teruskan dgn bakat yg adk ada tau.. jgn sia siakan..mana thu boleh menjana pendapatan bakat2 lain tu ;)

aisyah ecah said...

banyaknya bakat awk.....best2 sume..'tehniah sbb menang.... =)
jom jenguk blog sy plak..
http://coretanhatisigadis.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

Qil_H0shi said...

amb0i bnyk nyer bkt.,thniah yer menang :)

y0e said...

fiqra : hehe..thx kak

y0e said...

qil : hehe..thx :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...